Par vienu no TOP 3 labākajiem “Hesburger” restorāniem atzīts restorāns Ādažos

02.01.2017.

hesburger-adazi-vaditaja_aija-senere-2Lielākā Somijas un Baltijas ātrās ēdināšanas restorānu ķēde “Hesburger”, veicot Latvijas restorānu ķēdes darbības novērtējumu 2016. gadā, par šī gada labākajiem restorāniem atzinusi restorānus reģionos – Ādažos, Kuldīgā un Valmierā.

Katru gadu “Hesburger” visās Baltijas valstīs veic restorānu darbību izvērtējumu, kur tiek vērtēti tādi faktori kā darba efektivitāte, klientu apkalpošanas kvalitāte un citi. Šogad par labākajiem reģionālajiem restorāniem Latvijā tika atzīti Kuldīgas, Ādažu un Valmieras Drive In (autokase) restorāni, savukārt no trīs labākajiem restorāniem par gada labāko restorānu tika atzīts restorāns Ādažos.

“Hesburger” reģionālā vadītāja Latvijā Daiga Bresava, kura atzīta par 2016. gada labāko reģionālo vadītāju Baltijā, norādīja, ka šādus rezultātus palīdz sasniegt vienots komandas darbs un atbilstoša motivācija no vadības puses: “Darba kvalitāte ir galvenais faktors, kas šajā restorānu darbības izvērtējumā tiek analizēts, tāpēc neatkarīgi no restorānu lieluma un apgrozījuma, ikvienam no tiem ir iespējas sasniegt augstus rezultātus. Uzskatu, ka tā, galvenokārt, ir reģionālo vadītāju un katra restorāna vadītāja ambīcija un vēlme uzstādīt augstus mērķus, kurus pēc tam arī sasniegt. Ja vadītāju līmenī šādas ambīcijas pastāv, tad arī darbinieki tiek atbilstoši motivēti, lai sasniegtu labākus rezultātus.”

Ieva Salmela, „Hesburger” attīstības direktore: “Katra gada noslēgumā, veicot restorānu darbības izvērtējumu, vadāmies pēc vienotiem vērtēšanas kritērijiem, kur ielipst tieši kvalitātes rādītāji kā apkalpošanas kvalitāte, darba efektivitāte. Tas palīdz mums pēc vienotas sistēmas izvērtēt restorānu darbību, salīdzināt to rādītājus valsts un starpvalstu līmenī, un analizēt to veiksmes, kā arī klupšanas akmeņus, lai mūsu klientiem nodrošinātu augstākās kvalitātes servisu. Katru gadu restorāni, kas iegūst šādu atzinību, mainās, kas norāda uz darbinieku vēlmi sevi arvien vairāk pierādīt.”

Šogad Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums „Hesburger” svin savas darbības uzsākšanas 50 gadu jubileju. “Hesburger” savu darbību sāka 1966. gadā, kad Naantali pilsētā atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātrās ēdināšanas restorāns ar nosaukumu „Hesburger” tika atvērts 1980. gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos. Šobrīd „Hesburger” vada 437 restorānus, uzņēmuma darbinieku skaits pārsniedz 6700.