Apelsīna pavārgrāmatas konkurss

15.04.2010.

Mājas centrs un omulīgākā vieta ir virtuve. Un receptes bieži vien ir īsts kulinārais mantojums, bet ģimenes „firmas ēdiens" – kā paraksts, ko visi radi un draugi pazīst. Vienai ģimenei tie būs īpašie pīrāgi, citai marinētie gurķīši, vēl kādai – torte, no kuras nevar atteikties arī tad, ja tiek ievērota visstingrākā diēta.

Vai esat gatavi dalīties ar saviem kulinārijas noslēpumiem? Tad aicinām iesaistīties „Apelsīna kalendāra pavārgrāmatas" tapšanā, ko t/c Apelsīns veiks kopā ar RIMI un Apgādu Zvaigzne ABC.

  • Apelsīna pavārgrāmata taps pamazām un ilgs veselu gadu no aprīļa līdz nākamā gada Lieldienām.
  • Katru mēnesi tiks izsludināta recepšu tēma, kas saskanēs ar tā mēneša aktualitātēm, piemēram, Jāņu siera siešanu jūnijā vai pīrāgu cepšanu decembrī.
  • Recepte vēl sulīgāka kļūst, ja zinām stāstu, kā tā radusies vai pazīstam receptes radītāju, tāpēc katra recepte būs kopā ar stāstu par tās rašanos vai pašu receptes autori/u, vai arī kādu interesantu atgadījumu, kas saistās ar šo recepti. Mūsu recepšu grāmata būs stāstu grāmata par to radītājiem un lietotājiem!
  • Iesūtītās receptes tiks publicētas t/c Apelsīns mājas lapā: www.apelsins.com un izliktas arī t/c Apelsīns informācijas stendā.

Zaļā recepte aprīlī

 

Aprīlis ir laiks, kad prieku par pavasara zaļumu gribas izjust arī virtuvē un sevi stiprināt ar dabas veltēm, sākot no bērzu sulas līdz nātru zupai un pieneņu salātiem.

Kāda ir Tava recepte veselīgam ēdienam vai dzērienam, ko vislabāk baudīt tieši aprīlī?

  • Izstāsti, kā Tu tiki pie šīs receptes! Ja tā ir Tavas vecmāmiņas recepte, tad pastāsti par savu vecmāmiņu. Ja Tu pati kādā pavārgrāmatā vai žurnālā to uzzināji, tad pastāsti par sevi un kāpēc izvēlējies dalīties tieši ar šo recepti.

 

Sūti recepti un stāstījumu uz adresi: apelsins@apelsins.com līdz 2010. gada 3. maijam.

 

Katru mēnesi labāko recepšu autorus gaida balvas:

pārtikas grozs no RIMI un Zvaigznes ABC Grāmata gardēžiem, vai t/c Apelsīns pārsteiguma balva.

 

Afiša