Mājas centrs un omulīgākā vieta ir virtuve. Un receptes bieži vien ir īsts kulinārais mantojums, bet ģimenes „firmas ēdiens" – kā paraksts, ko visi radi un draugi pazīst. Vienai ģimenei tie būs īpašie pīrāgi, citai marinētie gurķīši, vēl kādai – torte, no kuras nevar atteikties arī tad, ja tiek ievērota visstingrākā diēta.
Vai esat gatavi dalīties ar saviem kulinārijas noslēpumiem? Tad aicinām iesaistīties „Apelsīna kalendāra pavārgrāmatas" tapšanā, ko t/c Apelsīns veiks kopā ar RIMI un Apgādu Zvaigzne ABC.
Zaļā recepte aprīlī
Aprīlis ir laiks, kad prieku par pavasara zaļumu gribas izjust arī virtuvē un sevi stiprināt ar dabas veltēm, sākot no bērzu sulas līdz nātru zupai un pieneņu salātiem.
Kāda ir Tava recepte veselīgam ēdienam vai dzērienam, ko vislabāk baudīt tieši aprīlī?
Sūti recepti un stāstījumu uz adresi: apelsins@apelsins.com līdz 2010. gada 3. maijam.
Katru mēnesi labāko recepšu autorus gaida balvas:
pārtikas grozs no RIMI un Zvaigznes ABC Grāmata gardēžiem, vai t/c Apelsīns pārsteiguma balva.